Konstutställning med konstnären Ann-Karin Myklebostad på konstgalleriet Galleri 28.

Ann-Karin Myklebostad konstnär i Kalmar.

En norsk konstnärsstjärna på Kalmarhimlen leder oss genom en abstraherad expressionistisk bildvärld. I Myklebostads måleri vilar ett lugn. Den är intensiv och uttrycksfull samtidigt som den är sansad. Som gallerist har jag följt Myklebostad och hennes konst har verkligen gripit tag i mig. En rolig anekdot är hur jag bestämde mig för att tillfråga konstnären att ställa ut på Galleri 28. Jag spelade ett spel med mig själv när jag betraktade en skyltfönsterutställning över samtliga inköp en konstförenings Kalmar gjort under året och sa till mig själv att jag ska välja ut de två verk som tilltalar mig mest och bjuda in denne. Verken hade bara hade nummer framför och det visade sig att de båda verken jag valt tillhörde konstnären Ann-Karin Myklebostad. 

Myklebostad har nu under tre månaders tid skapat nya verk till denna utställning med titeln VITA CONTINUAT—————- SUBITO EST VESPERE . Jag ser så fram emot att presentera dessa nya målningar av konstnären Ann-Karin Myklebostad på Galleri 28. /Johan, Gallerist

Vernissage på Galleri 28 lördagen den 6 mars 2021

Utställningstid: 6 – 20 mars 2021

1 reaktion på ”Konstutställning med konstnären Ann-Karin Myklebostad på konstgalleriet Galleri 28.”

  1. albertine.ranheim

    Hej! Kommer till vernissagen- skall bli spännande att se !! Det står ingen tid i annonsen- NÄR öppnar den? Blir det berättelse av konstnären själv kring måleriet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.